اخبار ورزقان

اخبار ورزقان
NEWS (((( سامانه پیامکی 50001333334389 ))))
ابزار وب رایگان-ترجمه سایت انگلیسی
نسخه چاپيارسال به دوستان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی:
تعطیلی مجتمع مس سونگون شایعه است/ تولید شمش مس در منطقه ورزقان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی تعطیلی مجتمع مس سونگون را شایعه دانست و گفت: با تاکید وزیر صنعت و معدن مس کاتدی و شمس مس باید در منطقه تولید شود.

خبرگزاری فارس: تعطیلی مجتمع مس سونگون شایعه است/ تولید شمش مس در منطقه ورزقان
  •  
  •  
  •  

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حسین نجاتی امشب در گفت‌وگو با خبرنگاران خبرهای مبنی بر تعطیلی مس سونگون را شایعه‌ای بیش ندانست و اظهار کرد: در حال حاضر 150 هزار کنسانتره در مس سونگون تولید می‌شود که در یک ماه آینده 150 هزار تن دیگر به تولید آن اضافه می‌شود.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه کارخانه ذوب مس سونگون از جمله طرح‌هایی است که بارها وعده‌هایی در خصوص احداث آن داده شده و تا به امروز عملی نشده، ادامه داد: امروز خبرهایی از تعطیلی این مجتمع به گوش می‌رسد؛ در حالی که وزیر صنعت و معدن بر فرآوری کنسانتره تولید مس سونگون یعنی شمس مس در منطقه تأکید کرده و در مرحله تصمیم‌گیری انتخاب تکنولوژی قرار داریم.

براساس این گزارش، نخستین جرقه برای احداث کارخانه ذوب مس در سال 87 و با حضور مدیرعامل شرکت صنایع مس ایران زده شد که خبر از احداث مدرن‌ترین کارخانه ذوب مس کشور در شهرستان ورزقان می‌داد و قول بهره‌برداری از آن تا پایان سال 91 داده شده بود.

سال 88 بود که علی‌اکبر محرابیان، وزیر صنایع و معادن وقت از نهایی شدن قرارداد ساخت کارخانه ذوب و بهره‌برداری از آن در چهار سال آینده خبر داد، اما این طرح نیز در طرح پیشرفت چندی درصدی پیش نرفت.

مسئولان امر اعلام کردند با راه‌اندازی کارخانه ذوب اشتغال 10 هزار نفری ایجاد خواهد کرد.

* اختصاص یارانه 12 هزار میلیارد ریالی دولت به عنوان سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به سهم یک هزار و 200 میلیارد تومانی تولید از هدفمندی یارانه‌ها، عنوان کرد: سهم استان‌ آذربایجان‌شرقی از این محل برای تولید هنوز مشخص نشده، اما کارهای مقدماتی آن انجام گرفته که امیدواریم به‌زودی منجر به نتیجه شود.

وی بیان کرد:‌ یارانه 12 هزار میلیارد ریالی دولت به عنوان سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اختصاص خواهد یافت.

نجاتی با بیان اینکه بیشتر واحدهای صنعتی بزرگ استان قبل از انقلاب اسلامی ایجاد شده‌اند، اضافه کرد: این واحدها نیازمند نوسازی و ارتقای فناوری تولید هستند، به طوری که صنعت استان آذربایجان به تکنولوژی جدید نیاز دارد و با توجه به قدمت آن عمر ماشین‌آلات صنعت استان آذربایجان شرقی به اتمام رسیده و فرسوده است.

فرسودگی تجهیزات و تکنولوژی واحدهای صنعتی  آذربایجان‌‌شرقی

وی با بیان اینکه به دلیل فرسودگی تجهیزات و تکنولوژی، واحدهای صنعتی توان رقابت با واحدهای جدید را ندارند، اظهار کرد: قرارگیری آذربایجان‌شرقی در جایگاه پنجم یا ششم صنعتی کشور برازنده این استان نبوده و در سال‌‌های گذشته حجم سرمایه‌گذاری‌های سنگین و بزرگ به استان‌های مرکزی سوق پیدا کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه واحدهای صنعتی و تولیدات آن در استان آذربایجان‌شرقی اشباع شده، گفت: اگر نتوانیم صادرات انجام دهیم تولیدات این واحدهای صنعتی را چه کسی مصرف خواهد کرد؟

جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به ویژه سرمایه‌گذاری خارجی تنها راه شکوفایی

وی، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به ویژه سرمایه‌گذاری خارجی را تنها راه شکوفایی و پویایی بخش صنعت و معدن و استان آذربایجان‌شرقی و توسعه اقتصادی دانست و گفت: امیدواریم با حمایت دولت و نوسازی تجهیزات واحدهای صنعتی استان بار دیگر نقش و جایگاه آذربایجان در صنعت و توسعه اقتصاد کشور بازگردد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با انتقاد از نرخ بالای تسهیلات بانکی گفت: تسهیلات با سود 28 درصد  نه تنها مشکل واحدهای صنعتی را حل نمی‌کند بلکه این واحدها در بازپرداخت آن با مشکل مواجه می‌شوند و مدیران این واحدها در حال حاضر رغبتی برای استفاده از این تسهیلات ندارند.

انتهای پیام/60002/ذ40/پ

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 6 آبان 1393برچسب:, توسط آقای کیومرث کاظم پور
تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت خبری ورزقان و روستاها می باشد. | طراحی : پایگاه اطلاع رسانی